Çocuk Gözüyle Lale Yarışması

İstanbul Lale Vakfı, Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Çocuk Gözüyle Lale” isimle ödüllü resim yarışması Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı özel ve resmi eğitim kurumlarında öğrenim gören İlkokul 1,2,3,4. Sınıf ve Ortaokul 5,6,7,8. Sınıf öğrencilerini kapsamaktadır. Başvurular 5 Nisan’ dan itibaren Okul Müdürlüklerine yapılacaktır. Son Başvuru tarihi 25 Nisan 2018’dir.

Yarışmanın amacı: Öğrencilerimizin tarih ve çevre bilincini geliştirerek sosyal ve duygusal gelişimini desteklemek, Öğrencilerimizde ve toplumda: geçmiş tarihimizde gerek bir peyzaj öğesi ve çiçek olarak önemli bir yer tutan ve gerekse kültür, sanat ve edebiyatın çeşitli dallarına esin konusu olan lalenin yaşatılması yönünden farkındalık yaratmaktır.

Seçici Jüri Üyeleri:
a) İsmail Acar / Yüksek Ressam
b) İlgen Arzık / Ressam
c) Deniz Dalman / Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi

Jüri değerlendirmesinde sonra İlk 10’a giren eserler http://kutuphane.beyoglu.bel.tr adresinde yayınlanacaktır. İlk ve Ortaokul Kademelerinde İlk 3’e giren eserler ödüllendirilecektir.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

Birincilik Ödülü : İlkokul- Laptop / Ortaokul - Laptop
İkincilik Ödülü : İlkokul –Bisiklet/ Ortaokul – Bisiklet
Üçüncülük Ödülü : İlkokul – Mini-Pad / Ortaokul – Mini-Pad
Yarışmaya katılıp okulunda dereceye girenlere: “Katılım Belgesi”
Öğretmenlere: “Teşekkür Belgesi”
( Beyoğlu İlçe genelinde İlkokul ve Ortaokul kademelerinde birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerini alan öğrencilerin öğretmenlerine verilecektir.)