53. Kütüphane Haftasında Turabibaba' da dolu dolu bir hafta

Her yıl geleneksel olarak Mart ayının son Pazartesi günü başlayarak bir hafta boyunca sürdürülen “Kütüphane Haftası”nın 53’üncüsü bu yıl 27 Mart-02 Nisan 2017 tarihleri arasında kutlanacaktır.

Kütüphane haftasının amacı, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini arttırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmektir.

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi her yıl olduğu gibi bu yılda kütüphane haftasını birçok etkinlik, gösteri ve söyleşilerle kutlamaya hazırlanıyor.

Kütüphane haftası boyunca Turabibaba Kütüphanesinde atölyeler, Okuma Etkinlikleri, Söyleşiler, Eğitici Atölyeler, Kod Okur Yazarlığı, Eğlen Bilim Gösterisi ve Kırmızı Sedir Söyleşileri gibi birçok etkinlik düzenlenecektir.

Kütüphane Haftası dolayısıyla 31 Mart Cuma günü Nöbetçi Kütüphane olarak çeşitli atölyeler ve etkinlikler ile eğlenceli ve keyifli bir akşam saat 22:00’a kadar sizleri bekliyor.

Etkinliklere katılım ücretsiz olup bütün vatandaşlarımız davetlidir

İletişim: 0212 361 33 14

Yer: Turabibaba Kütüphanesi