Beyoğlu’nda Öğrenciler Tatilin Keyfini Çıkartıyor
Beyoğlu’nda öğrenciler yarıyıl tatilinin keyfini çıkartıyor. Beyoğlu Belediyesi’ne bağlı kütüphanelerde kendilerine karne hediyesi olarak sunulan sinema gösterimlerine katılan öğrenciler, yine kendilerine hediye edilen kitaplarla dolu dolu bir tatil geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yılın Okuyucuları Ödüllendirildi
Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından düzenlenen Yılın Okuyucusu Ödül Töreni'nde konuşan Başkan Demircan, “İnsan merak ettiğinde okur, eğer merak etmezseniz, bir şeyin bir şeyin peşine düşmezseniz okuduğunuzun faydası olmaz. Ama merak edip araştırırsın ve okursun. Merak ettiğin için de aklında kalır” dedi.

Yerli ve Milli Karakter Hezarfen Öğrencilerin Gönlünü Fethetti
Beyoğlu Belediyesi tarafından, ünlü Türk bilgini Hezarfen Ahmet Çelebi’ den esinlenerek oluşturulan Hezarfen Çocuk Karakteri’nin maceralarını anlatan tiyatro oyunu öğrencilerle buluştu. Tamamen yerli ve milli bir karakter olan Hezarfen öğrencilerin gönlünü fethetti.

Kırmızı Sedir Söyleşileri Devam Ediyor
Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu’nda yaşayan çocukların sosyal-kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Kırmızı Sedir’ söyleşilerinde çocukları sevilen yazarlarla buluşturmaya devam ediyor

En Güzel Laleler Ödüllerildi
Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Lale Vakfı işbirliği tarafından bu yıl 2’cisi düzenlenen “Çocuk Gözüyle Lale Konulu Resim Yarışması”nda dereceye girenler ödüllerini aldılar

Hasköy Sahil Çocuklarla Şenlendi
Turabibaba Kütüphanesi’ndeki kurslara katılan çocuklar, yıl boyunca öğrendikleri dans, müzik ve tiyatro gösterilerini yılsonu kapanış etkinliğinde sahneledi.

Juri En İyi Lale Değerlendirmesini Yaptı
Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Lale Vakfı işbirliği tarafından 2’cisi düzenlenen “Çocuk Gözüyle Lale Konulu Resim Yarışması”nda jüri değerlendirmesini yaptı. Ödüller 15 Mayıs 2018 tarihinde törenle verilecek.

Beyoğlu Belediyesi Çocuk Meclisi kuruldu
Beyoğlu Belediyesi tarafından kurulan Çocuk Meclisi ilk oturumunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirdi. Oturuma katılarak çocukların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Demircan, “Çocukların demokratik hayatı öğrenmeleri ve katılım sağlamaları ülkemizin geleceği açısından çok önemli.” dedi.

Öğrenciler Milli Şairimiz Mehmet Akif’i anlattı
Beyoğlu’nda okullar arası düzenlenen “Milli İrade ile Sönmeyen Işık Hilal ve İstiklal” konulu Kompozisyon ve Şiir Yarışmasında, öğrenciler milli şairimiz Mehmet Akif’i anlattı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

Kompozisyon ve Şiir Yarışması Ödül Töreni
Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Milli İrade Gücü ile Sönmeyen Işık Hilal ve İstiklal” konulu kompozisyon ve şiir yarışması ödül töreni 20 Mart 2018 Salı günü yapılacak.

Turabibaba Kütüphanesi’nden Ödüllü Yarışma
'Milli İrade Gücü ile Sönmeyen Işık Hilal ve İstiklal' konulu kompozisyon ve şiir yarışması Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenecek. Yarışma başvuruları 6 Şubat 2018 tarihinde başladı.

Yarıyıl Tatilinin Keyfini Sinema ile Çıkardılar
Beyoğlu Belediyesi, yarıyıl tatili süresince ilçedeki çocuklara ücretsiz sinema gösterimi hediye etti. Beyoğlu Belediyesi bünyesindeki kütüphanelerde gerçekleşen sinema günlerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi

Öğrencilere Karne Hediyesi
Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi 2017–2018 yarı yıl tatilinde takdir yada teşekkür alan öğrencilere kitap hediye ediyor

Beyoğlu' nda Yılın Okuyucuları ödüllendirildi
Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından düzenlenen Yılın Okuyucusu Ödül Töreni'nde konuşan Başkan Demircan, “Çocuklarımız ne kadar merak edip okuyorsa o kadar gelecek ve umut vaat ediyor demektir. Onun için kitap okumak çocuklarımızın geleceği için kıymetli” dedi.

Başkan Demircan Öğretmenleri Unutmadı
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Turabibaba Kütüphanesi, Semt Konakları ve Gençlik Merkezi’nde eğitim veren öğretmenlerle biraraya geldi.

Öğretmenler Günü Söyleşiyle Kutlandı
Turabibaba Kütüphanesi Kırmızı Sedir Söyleşileri’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde konuğu bir öğretmendi. “Tebessüm Öğretmen ve Öğrencileri” kitabı yazarı Eğitimci-Yazar Duran Çetin çocuklarla buluştu

'Yazarlık Atölyesi' ilk dersini yaptı
Turabibaba Kütüphanesi’nde “Yazarlık Atölyesi” başladı. Her yıl İlkokul 4.Sınıf öğrencilerine eğitim veren atölyeye bu yılda yazar olmak isteyen çocukların ilgisi büyük

Kırmızı Sedir’de “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” Kutlandı
Turabibaba Kütüphanesi Kırmızı Sedir Söyleşileri’ “Dünya Çocuk Kitapları Haftası”nda “Anadolu Masalları” kitabının yazarı Ahmet Efe’yi çocuklarla buluşturdu.

10 Kasım Atatürk Köşesi
Turabibaba Kütüphanesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında çocuk ve yetişkin okurlarına “Atatürk Köşesi”nde kütüphanedeki Atatürk kitaplarını sunuyor

10 Kasım'a Özel Kırmızı Sedir Söyleşisi
Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi Kırmızı Sedir Söyleşileri’nin ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’ndaki konusu “Gazi Mustafa Kemal Atatürk”tü

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Salı - Pazar 09:00 - 18:00
Pazartesi ve Resmi tatillerde kapalıdır.
Kütüphanemizde 24 saat hizmet alabileceğiniz çalışma alanları mevcuttur