Beyoğlu' nda Yılın Okuyucuları ödüllendirildi
Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından düzenlenen Yılın Okuyucusu Ödül Töreni'nde konuşan Başkan Demircan, “Çocuklarımız ne kadar merak edip okuyorsa o kadar gelecek ve umut vaat ediyor demektir. Onun için kitap okumak çocuklarımızın geleceği için kıymetli” dedi.

Başkan Demircan Öğretmenleri Unutmadı
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Turabibaba Kütüphanesi, Semt Konakları ve Gençlik Merkezi’nde eğitim veren öğretmenlerle biraraya geldi.

Öğretmenler Günü Söyleşiyle Kutlandı
Turabibaba Kütüphanesi Kırmızı Sedir Söyleşileri’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde konuğu bir öğretmendi. “Tebessüm Öğretmen ve Öğrencileri” kitabı yazarı Eğitimci-Yazar Duran Çetin çocuklarla buluştu

'Yazarlık Atölyesi' ilk dersini yaptı
Turabibaba Kütüphanesi’nde “Yazarlık Atölyesi” başladı. Her yıl İlkokul 4.Sınıf öğrencilerine eğitim veren atölyeye bu yılda yazar olmak isteyen çocukların ilgisi büyük

Kırmızı Sedir’de “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” Kutlandı
Turabibaba Kütüphanesi Kırmızı Sedir Söyleşileri’ “Dünya Çocuk Kitapları Haftası”nda “Anadolu Masalları” kitabının yazarı Ahmet Efe’yi çocuklarla buluşturdu.

10 Kasım Atatürk Köşesi
Turabibaba Kütüphanesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında çocuk ve yetişkin okurlarına “Atatürk Köşesi”nde kütüphanedeki Atatürk kitaplarını sunuyor

10 Kasım'a Özel Kırmızı Sedir Söyleşisi
Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi Kırmızı Sedir Söyleşileri’nin ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’ndaki konusu “Gazi Mustafa Kemal Atatürk”tü

Geleceğin Yazılımcılarını Yetiştiriyoruz
Beyoğlu Belediyesi’nin çocuklar için açtığı Kodlama (Yazılım) Atölyesi kayıtları Turabibaba Kütüphanesi ve Semt Konakları’nda başladı

Öğrenciler kendi gözünden 15 Temmuz’u anlattı
Beyoğlu’nda ortaokul ve liseler arasında gerçekleştirilen “Senin Gözünden 15 Temmuz Destanı” hikâye yarışmasının galipleri belli oldu. Yarışmada dereceye giren öğrenciler Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldı.

'Senin Gözünden 15 Temmuz Destanı' Hikayelerinin Ödülleri Belli Oldu
Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçedeki ortaokul ve liseler arasında düzenlenen “Senin Gözünden 15 Temmuz Destanı” konulu hikâye yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Ödül töreni 31 Ekim 2017 tarihinde düzenlenecek

Çocuklara Özel Kurslar Başlıyor
Turabibaba Kütüphanesi’nin ve Semt Konakları’nın “Beyoğlu’nda Gelişim Çocuklardan Başlar” adıyla düzenlediği eğitim kurslarının kayıtları başladı. Yeni kurslara ve diğer etkinliklere katılmak için Turabibaba Kütüphanesi ve Semt Konaklarına kayıt yaptırabilirsiniz.

Çocukların Uzay’a Yolculuğu Başlıyor
Beyoğlu Belediyesi ilçede yaşayan çocuklar için başlattığı ve her yıl yoğun katılımla devam eden “Beyoğlu’nda Gelişim Çocuklardan Başlar” adlı eğitim kurslarına bu yıl astronomi atölyesini ekledi.

3.Meraklı Zihinler Bilim Şenliği Başladı
Beyoğlu’nda çocuklara bilimi sevdirmek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Meraklı Zihinler Bilim Şenliği’nin açılışında konuşan Başkan Demircan, “Yavrularımız merak ederseler araştırırlar, keşfederler ve icat çıkarırlar. Biz de bu amaçla Taksim'in orta noktasında meraklı yavrularımızı, gençlerimizi ağırlıyoruz. ” dedi.

3.Meraklı Zihinler Bilim Şenliği Başlıyor
Beyoğlu Belediyesi ve İTÜ işbirliğiyle 5-6-7 Ekim 2017 tarihlerinde Taksim Meydanda kurulan Festival alanında "3. Meraklı Zihinler Bilim Şenliği" gerçekleştirilecektir.

Senin Gözünden 15 Temmuz Destanı
Beyoğlu Belediyesi, Ortaokul ve Lise kademesinde “Senin Gözünden 15 Temmuz Destanı” konulu hikaye yarışması düzenliyor.

En Güzel Lalelere Ödül
Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Lale Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen “Çocuk Gözüyle Lale Konulu Resim Yarışması”nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Turabibaba Kütüphanesi Öğrencileri’nden Görkemli Kapanış
Turabibaba Kütüphanesi’ndeki kurslara katılan çocuklar, yıl boyunca öğrendikleri dans, müzik ve tiyatro gösterilerini yıl sonu kapanış etkinliğinde sahneledi.

Beyoğlu’nun Çocuklarından Özel Kandil Programı
Beyoğlu Belediyesi’nin Berat Kandili münasebetiyle düzenlediği ‘Çocuk Gözüyle Kandil’ programına katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan öğrencilerin sunumlarını izledi, kandillerini tebrik etti.

Yılın Okuyucuları ödüllendirildi
Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok kitap okuyan üyelerini ödüllendirdi. Şişhane Gençlik Merkezinde düzenlenen Yılın Okuyucusu Ödül Töreni'nde 7-14 yaş Çocuk, Genç ve Yetişkin kategorilerinde en fazla kitap okuyan üyelere sertifikaları ve ödülleri takdim edildi.

Çocuk Gözüyle Lale Resim Yarışmasının galipleri ödüllendirildi
Beyoğlu Belediyesi, İstanbul Lale Vakfı ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle “Çocuk Gözüyle Lale” Resim Yarışması düzenledi.

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...