Kırmızı Sedir Söyleşileri Devam Ediyor

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu’nda yaşayan çocukların sosyal-kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği  ‘Kırmızı Sedir’ söyleşilerinde çocukları sevilen yazarlarla buluşturmaya devam ediyor.

Çocuk kitapları yazarı Fatma Çağdaş Börekçi ile Turabibaba Kütüphanesi’nde “Temmuz Elması” kitabı üzerine keyifli geçen söyleşinin ardından, yine çocukların kitaplarını severek okudukları yazar Nurgül Ateş ile “Korkak Tavşan” kitabı ve “Sherlok: Bir Arslan’ın Günlüğü” kitabı üzerine Turabibaba, Okmeydanı, Çıksalın Kütüphaneleri’nde söyleşiler gerçekleştirildi.

KİTAPLAR BAŞKAN AMCALARI’NDAN HEDİYE

Çocuklar, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın hediye ettiği kitapları mutlulukla okuyor daha sonra kitabın yazarı ile bir araya gelerek söyleşi yapıyor ve kitaplarını imzalatarak geleceğe güzel bir anı bırakıyorlar.

‘KIRMIZI SEDİR’ SÖYLEŞİLERİNİN BİR SONRAKİ KONUĞU ARZU KADUMİ

Çocukları sevdikleri yazarlarla buluşturmaya devam eden Kırmızı Sedir söyleşilerinin bir sonraki konuğu Yazar Arzu Kadumi olacak. 26 Ekim Cuma günü Turabibaba, Okmeydanı ve Çıksalın Kütüphaneleri’nde, Arzu Kadumi’nin ‘Gazoz Kapakları Birliği’ kitabı üzerine gerçekleştirilecek olan söyleşide çocuklar kitaplarını Yazar Arzu Kadumi’ ye imzalatma fırsatı bulacak.