Yarıyıl Tatilinin Keyfini Sinema ile Çıkardılar

Beyoğlu Belediyesi, yarıyıl tatili süresince ilçedeki çocuklara ücretsiz sinema gösterimi hediye etti. Beyoğlu Belediyesi bünyesindeki kütüphanelerde gerçekleşen sinema günlerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Beyoğlu Belediyesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilinde çocuklara ücretsiz sinema gösterimi hediye etti. Bu hediye ile çok mutlu olan çocuklar Beyoğlu Belediyesi bünyesindeki kütüphanelerin toplantı salonlarını doldular. Film izlemeye gelen çocuklara girişte patlamış mısır ikram edildi. Çocukla büyük bir keyifle, sinema salonu atmosferinde sinema keyfi yaptılar.

Hergüne Sinema Keyfi

“Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” başlığı altında düzenlenen sinema günlerinde çocuklar birbirinden eğlenceli ve faklı çocuk filmlerini izlediler. Turabibaba Kütüphanesi, Çıksalın Kütüphanesi ve Okmeydanı Kütüphanesi hafta içi ve haftasonu 7-14 yaş arası çocukları sinemasever çocukları ağırladı. Kasımpaşa’daki Turabibaba Kütüphanesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri çocukların sevdiği filmleri beyaz perdeye aktardı. Çıksalın Semt Konağı binasında hizmet veren Çıksalın Kütüphanesi, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çocukları sinema ile buluşturdu. Okmeydanı Semt Konağı’nın hemen yanı başında, kitap dolu raflarında bilgiyi taşıyan Okmeydanı Kütüphanesi’nin sinema günleri Salı ve Perşembe günleriydi.

Yarıyıl tatili ile başlayan “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” Sinema Günleri, ikinci yarıyıl ders zilinin çaldığı 5 Şubat 2018 tarihinde sona erdi.