Öğrencilere Karne Hediyesi

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi 2017–2018 yarı yıl tatilinde takdir yada teşekkür alan öğrencilere kitap hediye ediyor

Bilginin ışığı Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılının yarısını başarıyla tamamlayan öğrencilere karne hediyesi veriyor. İlk, orta ve lise öğrencileri takdir yada teşekkür belgeleri ile birlikte Turabibaba Kütüphanesi’ne giderek hediye kitaplarını alıyorlar.

Türk ve Yabancı Yazarların Kitapları Hediye

Başarılı öğrencileri ödüllendirmek, notları düşük öğrencileri motive ederek, çalışmaya teşvik etmek amacıyla hediye edilen kitaplar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan birbirinden değerli kitaplar arasından seçiliyor. Edebiyat dünyamızın değerli yazarlarından Sait Faik Abasıyanık, Yahya Kemal, Cahit Zarifoğlu, Mustafa Kutlu’nun kitapları bunlardan bazıları. Ayrıca, Beyrutlu yazar Amin Maalouf, İrlandalı yazar Christy Brown ve Kırgızistanlı yazar Cengiz Aytmatov gibi dünya edebiyatı yazarlarının kitapları hediye edilen kitaplar arasında yer alıyor.

Kitaplar Kütüphane’den Alınıyor

İlk, orta ve lise öğrencileri takdir ya da teşekkür belgeleriyle birlikte Pazartesi hariç hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında, Cumartesi günü 10:00 - 18:00, Pazar günü 13:00-18:00 saatleri arasında Turabibaba Kütüphanesi’ne gelerek hediye kitaplarını alabilirler