Beyoğlu' nda Yılın Okuyucuları ödüllendirildi

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından düzenlenen Yılın Okuyucusu Ödül Töreni'nde konuşan Başkan Demircan, “Çocuklarımız ne kadar merak edip okuyorsa o kadar gelecek ve umut vaat ediyor demektir. Onun için kitap okumak çocuklarımızın geleceği için kıymetli” dedi.

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok kitap okuyan üyelerini ödüllendirdi. Şişhane Gençlik Merkezinde düzenlenen Yılın Okuyucusu Ödül Töreni'nde 7-14 yaş Çocuk, Genç ve Yetişkin kategorilerinde en fazla kitap okuyan üyelere sertifikaları ve ödülleri takdim edildi. Gençlik Merkezlerinde ve Semt Konaklarında verilen kurslarda eğitim alan öğrencilerin sahnelediği Tiyatro, Gitar ve Halk Oyunları gösterileriyle renk kattığı törene; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

YILIN OKUYUCULARINA ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN DEMİRCAN TAKDİM ETTİ

Yılın Okuyucusu Ödül Töreni'nde; 7-14 Yaş Kategorisinde Meryem Altıntaş, Genç Kategorisinde Büşra Baci, Yetişkin Kategorisinde ise Mustafa Topaç yılın okuyucuları seçildi. Yılın okuyucularına sertifikalarını ve Elektronik Kitap hediyelerini Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan takdim etti.

HER ŞEY MERAKLA BAŞLIYOR

Başkan Demircan törende yaptığı konuşmada insanoğlunun meraklı bir varlık olduğu belirterek, “İnsanoğlu meraklı bir varlık. Her şeyi merak ediyor. Yani merakla başlıyor her şey. Çocuklarımız ne kadar merak edip okuyorsa o kadar gelecek ve umut vaat ediyor demektir. Bilimin, felsefenin, gelişmenin temelinde de merak etmek ve araştırmak var. Dolayısıyla okumak meraklarımızın sonucunda ortaya çıkıyor. Onun için kitap okumak çocuklarımızın geleceği için kıymetli. Turabibaba kütüphanesi başta olmak üzere hizmet veren bütün öğretmenlerimizi alkışlıyorum.” dedi.