Başkan Demircan Öğretmenleri Unutmadı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan 24 Kasım Öğretmenler  Günü münasebetiyle Turabibaba Kütüphanesi, Semt Konakları ve Gençlik Merkezi’nde eğitim veren öğretmenlerle biraraya geldi. Başkan Demircan, “Öğretmenlik kolay bir iş değil, sabır isteyen bir iştir. Siz de mesleğinizde bu sabrı gösteriyorsunuz. Siz, bizim başımızın tacısınız" dedi

Beyoğlu Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü özel bir programla kutladı. Beyoğlu Belediyesi bünyesindeki Turabibaba Kütüphanesi, Semt Konakları ve Gençlik Merkezi’nda görev yapan  öğretmenler için düzenlenen program Sütlüce Hilton Otel’de gerçekleşti.  Programa,  15 semt konağında görev yapan  anaokulu öğretmenleri, yetişkinler kişisel ve mesleki gelişim kursları öğretmenleri ile 7-14 yaş grubu eğitsel, sanatsal ve spor kurslarının öğretmenleri  katıldı.

SİZ BAŞIMIZIN TACISINIZ

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, programa katılan öğretmenlerin masalarına giderek onlarla tek tek tokalaştı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Başkan Demircan gecede yaptığı konuşmada, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kâinatın en önemli varlığının insan olduğunu belirten Demircan, “İnsan bu kadar donanımlı olmasına rağmen eğitime muhtaçtır. Dolayısıyla, öğretmenlik bu anlamda insanlık kadar kutsaldır. Öğretmenlik kolay bir iş değil, sabır isteyen bir iştir. Çünkü insanla uğraşmak kolay değildir. Siz de mesleğinizde bu sabrı gösteriyorsunuz. Her zaman var olun, daim olun. Siz, bizim başımızın tacısınız" diye konuştu.

Başkan Demircan konuşmasının ardından öğretmenlerle sohbet ederek isteklerini dinledi. Öğretmenler de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kendileriyle birlikte olan Demircan’a teşekkür ettiler. Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.