10 Kasım Atatürk Köşesi

Turabibaba Kütüphanesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında çocuk ve yetişkin okurlarına “Atatürk Köşesi”nde kütüphanedeki Atatürk kitaplarını sunuyor.

Turabibaba Kütüphanesinin haftalık kitap köşesinde, bu hafta Atatürk Köşesi oluşturuldu. Kütüphanenin Atatürk’ü anlatan kitapları arasından “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” münasebetiyle özel seçilen kitaplar 10-16 Kasım 2017 tarihleri arasında bu köşede yer alacak.

Kütüphenenin okuma salonunundaki “Atatürk Köşesi’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını, kişiliğini, düşüncelerini, anılarını ve ilkelerini anlatan  kitaplar yer alıyor. Okurlar, kütüphaneye geldiklerinde, gerek bu köşeden gerekse kitap raflarından Atatürk’ü anlatan kitpalara kolayca ulaşabiliyor.