Geleceğin Yazılımcılarını Yetiştiriyoruz

Beyoğlu Belediyesi’nin çocuklar için açtığı Kodlama (Yazılım) Atölyesi kayıtları Turabibaba Kütüphanesi ve Semt Konakları’nda başladı

Kodlama atölyesi 7-14 yaş grubu çocuklar için açıldı. Çocuklar bu atölyede kodlama mantığını eğlenerek öğrenecek. Ücretsiz atölye eğitimi iki ay sürecek.

Eğitimler Üç Ana Başlık Altında Olacak

İlk hafta problem çözme ve yaklaşımları ile kazanımlarını öğrenecek olan öğrenciler, üçüncü haftadan itibaren algoritmaya ( Belli bir problemi çözmek veya belirli bir amaca ulaşmak için tasarlanan yol) giriş eğitimlerine başlayacak. Beşinci haftadan itibaren başlayacak olan kodlama eğitimleriyle çocuklar hayallerin tasarlayacak. Eğitimler sonunda çocuklar, problemlere çok yönlü çözümler sunmayı, sistematik düşünmeyi, olayları ilişkilendirmeyi, farklı ve yaratıcı düşünmeyi, takım çalışmasını ve eleştirel düşünebilmeyi öğrenecek.

Kodlama Atölyesinin Kayıtları Ücretsiz

Kodlama atölyesinin kayıtlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için 0212 361 33 14 nolu numaradan Turabibaba Kütüphanesi ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, semt konaklarına başvurabilirsiniz.