Çocuklara Yönelik Kurslar Devam Ediyor

Turabibaba Kütüphanesi’nin ve Semt Konakları’nın “Beyoğlu’nda Gelişim Çocuklardan Başlar” düşüncesiyle düzenlediği eğitim kursları vermektedir.

Beyoğlu ilçesinde oturan 7-14 yaş arası öğrencilere yönelik kurslarda, sanat etkinliklerinden kişisel gelişime, resimden tiyatroya kadar farklı branşlar yer alıyor. Ücretsiz kurslar; Etüt Dersleri, Halk Oyunları, Ebru, Resim, Tiyatro, Drama, Karikatür, Minyatür, Yazarlık Atölyesi, Mental Aritmatik, Satranç, Akıllı Oyunlar Atölyesi, Astronomi Atölyesi, Kodlama ve Yazılım Atölyesi, Çocuk Korosu, Gitar, Bağlama, Keman, Ney, Ritim Atölyesi ve Mandolin.

DÖRT YENİ KURS ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Mandolin kursuna 1.Sınıf öğrencileri katılabilecek ve notaları keşfederek kişisel gelişimlerine katkı sağlayacaklar. Ritim atölyesine katılan öğrenciler, grup çalışmasıyla müziğin sesine kulak verirken, Kodlama atölyesinde öğrenciler, geleceğin dili olan ile kodlarla kendi oyunlarını kendileri yazabilecekler. Astronomi atölyesindeki öğrenciler ise, gökyüzünün gizemini çözerek genç Astronom olma yolunda ilerleyecekler.

KURSLAR ÜCRETSİZ

Yeni dönemde çocukların vazgeçemeyeceği kursların kayıtlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için 0212 361 33 14 nolu numaradan Turabibaba Kütüphanesi ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, Semt Konaklarına başvurabilirsiniz.