Çocuklara Özel Kurslar Başlıyor

Turabibaba Kütüphanesi’nin ve Semt Konakları’nın “Beyoğlu’nda Gelişim Çocuklardan Başlar” adıyla düzenlediği eğitim kurslarının kayıtları başladı. Yeni kurslara ve diğer etkinliklere katılmak için Turabibaba Kütüphanesi ve Semt Konaklarına kayıt yaptırabilirsiniz.

Beyoğlu ilçesinde oturan 7-14 yaş arası öğrencilere yönelik kurslarda, sanat etkinliklerinden kişisel gelişime, resimden tiyatroya kadar farklı branşlar yer alıyor.Ücretsiz kurslar; Etüt Dersleri, Halk Oyunları, Ebru, Resim, Tiyatro, Drama, Karikatür, Minyatür, Yazarlık Atölyesi, Mental Aritmatik, Satranç, Akıllı Oyunlar Atölyesi, Astronomi Atölyesi, Kodlama ve Yazılım Atölyesi, Çocuk Korosu, Gitar, Bağlama, Keman, Ney, Ritim Atölyesi ve Mandolin.

DÖRT YENİ KURS ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Yeni eğitim döneminde, yeni kurslar çocukların beğenisine sunuluyor. Çocukların hayatlarına yeni bir pencere açacakları bu kurslar; Mandolin kursu, Ritim Atölyesi, Kodlama Eğitimi ve Astronomi Eğitimi. Mandolin kursuna 1.Sınıf öğrencileri katılabilecek ve notaları keşfederek kişisel gelişimlerine katkı sağlayacaklar. Ritim atölyesine katılan öğrenciler, grup çalışmasıyla müziğin sesine kulak verirken, Kodlama atölyesinde öğrenciler, geleceğin dili olan ile kendi oyunlarını kendileri yazabilecekler. Astronomi atölyesindeki öğrenciler ise, gökyüzünün gizemini çözerek genç Astronom olma yolunda ilerleyecekler.

KURSLAR ÜCRETSİZ

Yeni dönemde çocukların vazgeçemeyeceği kursların kayıtlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için 0212 361 33 14 nolu numaradan Turabibaba Kütüphanesi ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, Semt Konaklarına başvurabilirsiniz.