Senin Gözünden 15 Temmuz Destanı

Beyoğlu Belediyesi, Ortaokul ve Lise kademesinde “Senin Gözünden 15 Temmuz Destanı” konulu hikaye yarışması düzenliyor.

Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ilçe genelinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına düzenlenen hikaye yarışması başvuruları başladı.

Beyoğlu Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün düzenlediği bu yarışma aracılığıyla ortaokul ve lise çağındaki çocukların, ülkemiz için yeni bir kurtuluş günü olarak tanımlanabilecek olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nü anlayabilmesi ve o gün ile ilgili bilinçlerini yükseltmek amaçlanmıştır.

Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak olan yarışmaya Ortaokul ve Lise kademesinde katılım sağlanacaktır.

“Senin Gözünden 15 Temmuz Destanı” konulu hikaye yarışmasına başvurular Okul Müdürlüklerine 12 Ekim 2017 tarihine kadar yapılacaktır.

Her iki kademeden dereceye giren ilk 5 öğrenciye, branş öğretmenleri ile birlikte Çanakkale Şehitler Abidesi ve Şehitliği Ziyaret,
Okullarında seçilen ilk 10 eser arasına giren bütün öğrencilere Onur Belgesi,
Okullarında seçilen ilk 10 eser arasına giren bütün öğrenciler ile birlikte 15 Temmuz Şehitler Anıtı ziyareti yapılacaktır.

Yarışma şartanamesi için Tıklayınız!!!