En Güzel Lalelere Ödül

Aysu Fındık-Kaptanpaşa İHOBeyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Lale Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen “Çocuk Gözüyle Lale Konulu Resim Yarışması”nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Lale Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen “Çocuk Gözüyle Lale Konulu Resim Yarışması” nda kazananlar ödüllerini aldı. Beyoğlu ilçesindeki resmi ve özel ilk ve ortaokullardan 69 öğrencinin katıldığı yarışmada birincilerine Laptop, ikincilerine tablet, üçüncülerine ise bisiklet hediye edildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verilirken, dereceye giren öğrencilerin öğretmenlerine teşekkür belgesi verildi. Turabibaba Kütüphanesi öğrencilerinin sahnelediği tiyatro oyunu, gitar konseri ve halk oyunları törene renk kattı.

ÖDÜLLER İKİ KATEGORİDE VERİLDİ

İlk ve Ortaokul olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen Yarışmanın ödül Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törende; ilkokul kategorisinde birincilik ödülünü Beyoğlu Namık Kemal İlkokulu’ndan İzel Mina Kılıç, ikincilik ödülünü Orbay İlkokulu’ndan Saliha Kara, üçüncülük ödülünü Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’ndan Özgür Azad Eser kazandı. Ortaokul kategorisinde birincilik ödülü Kaptanpaşa İmam Hatip Ortaokulu’ndan Aysu Fındık, ikincilik ödülünü Cihangir Münir Özkul Ortaokulu öğrencisi Betül Yıldız, üçüncülük ödülünü Beyoğlu Ortaokulu’ndan Sabır Çelik aldı. Ödülleri Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarı ve Ressam İsmail Acar verdi.

“BAŞARILI OLDUKLARINI GÖRMEK MUTLULUK VERİCİ”

Törene, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarı ve Ressam İsmail Acar’ın yanısıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.  “Ödül töreninde konuşan Başkan Demircan, “Çocuklarımızın gelişimine katkı sunmak hepimizin vazifesi. Her şey çocuklarımızın geleceği için. Velilerimizi de tebrik ediyorum. Çiziyorlar, resim yapıyorlar, sosyal tarafları da var. Çocuklarımızın başarılı olduklarını görmek çok güzel ve mutluluk verici. Bundan sonra da hayatta daha güzel şeyler onları bekliyor. Herkesi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.