Çocuk Gözüyle Lale Resim Yarışmasının galipleri ödüllendirildi

Beyoğlu’nda çocuklara doğayı sevdirmek amacıyla düzenlenen “Çocuk Gözüyle Lale” Resim Yarışması’nın ödül törenine katılan Başkan Demircan, “Çocuklarımızın gelişimine katkı sunmak hepimizin vazifesi. Çiziyorlar, resim yapıyorlar, sosyal tarafları da var. Onların başarılı olduklarını görmek çok güzel ve mutluluk verici” dedi.

Beyoğlu Belediyesi, İstanbul Lale Vakfı ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle “Çocuk Gözüyle Lale” Resim Yarışması düzenledi. Çocuklara doğayı sevdirmek amacıyla ilçede bulunan İlk ve Ortaokullarda gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrenciler, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi. İlk ve Ortaokul olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen yarışmanın birincilerine Laptop, ikincilerine tablet, üçüncülerine ise bisiklet hediye edildi. Öğrencilerin sahnelediği Tiyatro, Gitar ve Halk Oyunları gösterileriyle renk kattığı törene; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

BAŞARILI OLDUKLARINI GÖRMEK ÇOK GÜZEL

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çocukların gelişimine katkı sunmak için her türlü aktiviteyi yaptıklarını belirterek, “Her şey çocuklarımızın geleceği için. Velilerimizi de tebrik ediyorum. Çocuklarımızın gelişimine katkı sunmak hepimizin vazifesi. Çiziyorlar, resim yapıyorlar, sosyal tarafları da var. Çocuklarımızın başarılı olduklarını görmek çok güzel ve mutluluk verici. Bundan sonra da hayatta daha güzel şeyler onları bekliyor. Herkesi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YARIŞMAYA KATILAN ÖĞRENCİLER ÇOK MUTLU

Hasköy Ortaokulu öğrencisi Nisa Ece Batarçıkar, “Lale Resim Yarışmasına katılarak bugün bisiklet ödülü aldım ve sergide olmaya hak kazandım. Çok mutluyum. Çünkü resmini yapmak için çok uğraşmıştım.”derken, İlknur Isırcı da, “Bu ödül hakkında çok iyi bir düşüncem var. Benim sınıfımdaki arkadaşım birinci oldu. Ben tebrik ediyorum. Bu ödülü kazandığım için çok mutluyum.” dedi.

İstiklalden İstikbale Milli Birlik Şuuru konulu kompozisyon ve şiir yarışmasına dereceye giren Ceydanur Keskinoğlu ise, “Böyle bir organizasyonda bizim yaşımızdaki öğrencilere bisiklet hediye edilmesi hem benim için hem küçüklerimiz için büyük bir motivasyon oldu. Böyle bir yarışmada derece alıp buraya gelebilmek bence güzel. Herkese böyle sosyal aktivitelerde katılmalarını tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.

Programın sonunda, daha önce düzenlenen “İstiklalden İstikbale Milli Birlik Şuuru” konulu kompozisyon ve şiir yarışmasına katılan bütün öğrencilere de bisiklet hediye edildi.