Başkan Demircan çocuklarla oyun atölyesinde

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi'nin Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlediği 'Nöbetçi Kütüphane Gecesi'nde, çocuklar anne ve babalarıyla birlikte doyasıya eğlendi. On farklı atölye çalışmasının yapıldığı geceye katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da çocuklarla sohbet ederek oyunlar oynadı.

53. Kütüphaneler Haftası Beyoğlu'nda coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla her gün düzenlediği bir birinden güzel etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Mesai saatleri dolayısıyla çocuklarıyla yeteri kadar zaman geçirme fırsatı bulamayan ebeveynler için 'Nöbetçi Kütüphane Gecesi' etkinliği düzenlendi. Turabibaba Kütüphanesinde saat 18.00'da başlayarak 22.00'a kadar devam eden etkinlikte, çocuklar anne ve babalarıyla birlikte atölye çalışmalarına katılarak doyasıya eğlendi. Geceye katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da atölyeleri tek tek gezerek çocuklarla sohbet edip oyunlar oynadı.

ÇOCUKLAR ON FARKLI ATÖLYE DE DOYASIYA EĞLENDİ

Yaklaşık dört saat süren 'Nöbetçi Kütüphane Gecesi' etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kes-Yap Boya Atölyesi, Kitap Ayıracı Atölyesi, Go Uzak Doğu Atölyesi, Karikatür Atölyesi, Kinetik Kum Atölyesi, Oyun Hamuru Atölyesi, Yüz Boyama Atölyesi, Ebru Atölyesi, Akıl Oyunları  Atölyesi ve Mandala Atölyesi gibi on farklı atölye çalışmasının yapıldığı gecede çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

'NÖBETÇİ KÜTÜPHANE GECESİ' ANNE BABALARIN BÜYÜK BEĞENİSİNİ TOPLADI

'Nöbetçi Kütüphane Gecesi' etkinliği özellikle çalışan anne ve babaların büyük beğenisini topladı. Bu tür etkinliklerin çocuklarıyla daha fazla zaman geçirebilmeleri için büyük bir fırsat oluğunu belirten ebeveynler, bu tür etkinliklerin sık sık tekrarlanmasını istedi. Anne ve babalarıyla oyunlar oynayarak keyifli dakikalar geçiren çocuklar ise, atölye çalışmalarını çok beğendiklerini ve bundan sonra da Turabibaba Kütüphanesindeki etkinliklere katılacaklarını söylediler.