Turabibaba Kütüphanesi Çocuk Korosu sahneye çıkmak için gün sayıyor

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından 7-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen birçok branşın yanında Çocuk Korosunun sesleri yükseliyor.

Turabibaba Çocuk Korosu 7-14 yaş arası kız ve erkek çocuklardan oluşmaktadır. Koro derslerinde halk türküleri ağırlıklı olmak üzere dönemsel projelere bağlı olarak tasavvufi içerikli eserler ve çocuk şarkılarından oluşmaktadır. Dersler bağlama eşliğinde yapılmakta olup çocukların enstrümanla beraber türkü icra edebilmeleri sağlanmaktadır.

Beyoğlu Belediyesi tarafından organize edilen seçkin programlarda sahne alan Çocuk Korosu izleyenlerin beğenisini kazanıyor.

Kurslar 7-14 yaş arası çocuklar için sanat etkinliklerinden kişisel gelişime kadar birçok branştan oluşurken kurslar tamamen ücretsiz.