BEYOĞLU’NDA ‘Bİ TON EĞLENCE’ BAŞLADI

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından organize edilen 11. Çocuk Şenliği ‘Bi Ton Eğlence’ Beyoğlu’ndabaşlıyor.  Her gün farklı mahallelerde gerçekleştirilecek eğlencede çocuklar; performans gösterileri, oyun parkurları ve yüzlerce sürpriz ile üç ay boyunca dolu dolu yaz tatili geçirecek.

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi, 11. Çocuk Şenliği ‘Bi Ton Eğlence’ her akşam farklı bir mahalleye konuk olarak birbirinden güzel etkinliklere imza atacak. Ramazan Ayı ile başlayan etkinlik toplamda üç ay sürecek.  7’den 70’e herkesin büyük ilgi gösterdiği ‘Bi Ton Eğlence’ etkinliği mahalle ve caddeler olmak üzere ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilecek. Şenlikte çocuk oyunları, tiyatro, müzik, jonglör ve sihirbaz gösterilerinin yanı sıra, şişme oyun parkları kurularak genç yetişkin herkes unutulmaz dakikalar yaşayacak.

ÖDÜL KİTAP OLACAK

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi, çocukların eğlencesini ikiye katlayacak. Etkinlikte çeşitli yarışmalar düzenlenerek çocuklara çeşitli sürprizler yapılacak. Yarışlarda başarı gösteren çocuklar kitap ile ödüllendirilecek.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın herkesi davet ettiği etkinliklerin startı İstiklal Mahallesi’nden verildi.

PROGRAM TAKVİMİ

02 Temmuz 2015 Perşembe Yer: Kızılay Meydanı Saat: 21.30