BEYOĞLU TURABİBABA KÜTÜPHANESİ 3 NİSAN’DA NÖBETÇİ

51. Kütüphane Haftası dolayısıyla Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi, yarın saat 19.00’dan 22.00’a kadar nöbetçi kütüphane olacak. Anne- baba ve çocukların hep birlikte kitap okuyacağı etkinlikte; kukla gösterileri, Hacivat- Karagöz kütüphane bekçisi, ebru, minyatür – atölye çalışmaları, kitap ayrıcı çalışmaları ve akıl oyunları gibi faaliyetler düzenlenecek.

Beyoğlu Belediyesi Ahmet Misbah Demircan’ın vizyonuyla hayat bulan Beyoğlu’ndaki çocuklarımız için ilim, bilim, eğitim yuvası haline dönüşen Turabibaba Kütüphanesi yine önemli bir geceye ev sahipliği yapıyor.  ‘51. Kütüphane Haftası’ dolayısıyla gerçekleştirilen programlar kapsamında Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi 3 Nisan Cuma akşamı saat 19.00’dan 22.00’a kadar açık olacak.

Kütüphane Haftası’nda hem Anadolu Yakası hem de Avrupa Yakası’nda nöbetçi eczaneler olduğu gibi nöbetçi kütüphanelerin olduğunu dile getiren Turabibaba Kütüphanesi Müdürü Mustafa Erdem, Turabibaba Kütüphanesi’nin 3 Nisan Cuma akşamı saat 19.00’dan 22.00’a kadar nöbetçi kütüphane olarak hizmet vereceklerini söyledi.

3 Nisan akşamı Turabibaba Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerin olacağını belirten Mustafa Erdem, geçen sene 50. Kütüphaneler Haftası’nda bir hafta boyunca yaptıkları etkinliklerin çok beğenildiğini, bu sene de; kukla gösterileri, Hacivat- Karagöz kütüphane bekçisi, ebru – atölye çalışmaları, minyatür- atölye çalışmaları, kitap ayrıcı çalışmaları ve akıl oyunları gibi etkinliklerin yapılacağını duyurdu.

Bütün aileleri Turabibaba Kütüphanesi’ne davet eden Turabibaba Kütüphanesi Müdürü Mustafa Erdem, "3 Nisan akşamı anne - babalar, çocuklarıyla kitap okuyacak.  Çok güzel bir akşam olacak. Buradaki amacımız da insanlar ve çocuklar arasında köprü oluşturmak” diye konuştu.