Çocuk Kitapları Yazarı Fatih Erdoğan ile Söyleşi

Pan ve Çiçeği isimli ilk çocuk kitabının 1980 yılında yayınlanmasından bugüne kadar geçen süre boyunca, çocuk kitapları yazan ve yayınlayan FATİH ERDOĞAN, çocuklarla 28 yıllık deneyimini paylaştı.

Yazmaya nasıl başladığını, neden çocuk kitapları yazdığını, ilköğrenim yıllarından başlayarak yükseköğrenim sonuna kadar öğrencilik deneyimlerini anlatan yazar, çocukların diline ve düşünce yapısına öyle aşinaydı ki 1,5 saat süren söyleşide, çocuklar sürekli eğlendiler, meraklandılar, soru sordular ve öğrendiler.

Söyleşi boyunca, çocukların ilgisini ilk dakikalardaki kadar taze tutan FATİH ERDOĞAN çocuklara bu programın tekrarı olacak mı? dedirtecek kadar verimli bir program gerçekleştirdi.