Turabibaba’da Eğitime Sinema Molası

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi’nde, ara tatil süresince 7-14 yaş grubu çocuklar için sinema gösterimleri yapılıyor.

Çocuklara tatilin keyfini kütüphanede yaşatmak ve tatil sürecinde kitapla, kütüphane ile iç içe olmalarına imkân sağlamak amacı ile haftada 3 gün film gösterimleri gerçekleşiyor.

Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılan sinema gösterimlerine, çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Eğitici ve eğlenceli animasyon filmlerin yer aldığı programlar, Turabibaba Kütüphanesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşiyor.

Aileler, sinema gösterimleri vesilesi ile Turabibaba Kütüphanesi’ne çocukları ile birlikte gelerek, ailece kitap okuma fırsatı buluyor. Memnuniyetlerini dile getiren anne babalar, çocuklara bu imkânı sağlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a teşekkürlerini iletiyor.