Bu yaz çocuklara film gibi geçecek

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi yaz tatili boyunca çocuklara birbirinden güzel film seansları sunuyor. Eğitici ve öğretici bilgilerin dışında eğlenceli aktivitelerde düzenleyen Turabibaba Kütüphanesi, uzmanlar tarafından tavsiye edilen filmlerle çocukları hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyor.

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi, eğitmeye, öğretmeye ve eğlendirmeye devam ediyor. Yaz tatili boyunca haftanın 2 günü çocuklara birbirinden güzel film seansları sunan Turabibaba Kütüphanesi, tatil keyfinin yanı sıra kütüphanede alışılmışın dışında eğitici bilgiler veriyor.

Uzmanlar tarafından tavsiye edilen ve çocukların gelişiminde rol oynayacak filmlerden oluşan sinema gösterimlerine 8 -14 yaş arası çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Çocuklara tatil keyfi yaşatmanın yanı sıra kütüphane ortamının dışına çıkarak farklı eğitici alanlar sunmaya çalışan Turabibaba Kütüphanesi, film seanslarına Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları boyunca devam edecek.

Pazartesi ve Perşembe günleri saat 13:00 ve 15:00 saatleri arasında gösterime sunulan filmler çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.