Sezonun İlk “Kırmızı Sedir Söyleşileri” gerçekleştirildi.

Turabibaba Kütüphanesi ile özdeşleşmiş olan “Kırmızı Sedir Söyleşileri” 5.  yılında da çocukları birbirinden değerli yazarlarla buluşturmaya devam ediyor

Daha iyi bir gelecek için çocuklarımızın eğitimini ve onlara verilecek hizmetin zaman kaybetmeden verilmesinin önemini her fırsatta vurgulayan Beyoğlu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Misbah Demircan’ın eğitime verdiği desteğin ürünü olarak, çocukların kitap ve kütüphane alışkanlığı edinebilmeleri için Turabibaba Kütüphanesi’nde birçok etkinlik düzenliyor. Kırmızı Sedir Söyleşileri çocuklara yalnızca kitabı sevdirmekle kalmıyor, severek okudukları yazarları, daha yakından tanıma şansı elde ediyor ve merak ettikleri soruların cevaplarını alıyorlar.

Yeni sezonun ilk Kırmızı Sedir söyleşisi, Yazar Selami Yıldırım ile yapıldı. Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlkokulu’ndan gelen, 4. Sınıf öğrencileri, Turabibaba Kütüphanesi’nde sezon boyunca devam edecek olan Kırmızı Sedir Söyleşilerinin ilk konukları oldular.