Beyoğlu’nda genç karikatüristler yetişiyor

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından 7-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen kurslarımız yoğun katılımıyla devam ediyor.

Evde defterlerine karikatür çizmeye çalışan, mizah dergilerinde kendi çizdiklerini hayal eden amatör çizerler, karikatür kursuyla içindeki karikatürcüyü keşfediyor.

Karikatür kursunda verilen eğitimler, çocuklarımıza duygu ve düşüncelerini geniş kitlelerle paylaşabilecekleri bir alan açmalarına yardımcı oluyor.

Beyoğlulu çocuklar için düzenlenen kurslar öğrencilerin hem kişisel gelişimine hem de eğitim hayatına katkıda bulunuyor.

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından düzenlenen “Bi Dünya Kurs” adındaki kurslarımız vatandaşlar tarafından yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Kurslar 7-14 yaş arası çocuklar için sanat etkinliklerinden kişisel gelişime kadar birçok branştan oluşurken kurslar tamamen ücretsiz.